Skip to content

Samen sterk op weg naar duurzaam werk

Met passende hulp van de gemeente en 123 rijinstructeur

Op zoek naar een nieuwe baan met financiëleHulp van de gemeente

Wanneer je op zoek bent naar een leuke nieuwe baan, dan is de Gemeente in bepaalde gevallen bereid om (financieel) mee te helpen in jouw omscholing.Ook hier geldt; de afstand tot de arbeidsmarkt maakt niet uit en leeftijd ook niet. 
We helpen je graag verder wanneer jij gemotiveerd bent om je om te laten scholen tot het mooie en vrije beroep van rijinstructeur.

123rijinstructeur is gewend om met Gemeentes te communiceren en weet de juiste weg te bewandelen om samen met jou een omscholingstraject ter goedkeuring aan de Gemeente voor te leggen.

Een vrij beroep zonder directe controle van een baas.

Hoe het werkt

Of het omscholingstraject wordt goedgekeurd, dat hangt van een aantal factoren af. Denk hierbij aan: jouw motivatie, de beschikbaarheid van budgetten en jouw andere mogelijkheden tot het vinden van een passende baan.

Hoe dan ook helpen we je graag om dat uit te zoeken en jouw wensen voor te leggen aan de Gemeente waarin jij woont.

Immers, 123rijinstructeur koppelt jouw opleiding direct aan een baan. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent en gaan we samen efficiënt aan de slag. 

Uiteraard dien je te voldoen aan bepaalde eigenschappen en vaardigheden en vindt onze selectie plaats op basis van deze criteria. Zie het profiel van een goede rijinstructeur ▸

Het profiel van een goede rijinstructeur

Direct Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen met het waarmaken van uw nieuwe baan als rijinstructeur.

Of laat je gegevens achter