Skip to content

Van werk naar werk middels outplacement

Met een goed plan, via outplacement op wegNaar een nieuwe baan

123rijinstructeur doet veel zaken met outplacementbureaus en HR afdelingen binnen grote organisaties. Immers, als een groot bedrijf wilt reorganiseren, dan dient daar wel een goed sociaal plan aan ten grondslag te liggen. 

Een onderdeel van dat sociale plan is dat je werkgever de opleiding tot rijinstructeur voor je betaalt. Echter, voordat dergelijke grote (overheids)bedrijven overgaan tot goedkeuring van de betaling van een opleiding voor jou, dan dient daar wel een goed plan aan vooraf te gaan.

Een vrij beroep zonder directe controle van een baas.

Het startmet een plan

123rijinstructeur heeft dat plan. Volledig uitgewerkt, met duidelijke informatie over inhoud, doorlooptijden en garanties. Zo weet iedereen vooraf waar we naartoe gaan en tegen welke voorwaarden.

Het beroep van rijinstructeur blijkt in de praktijk populair bij een reorganisatie, omdat je als rijinstructeur een vrij beroep hebt zonder direct controle van een baas. Dat maakt dit vak aantrekkelijk en een mooie (tweede?) invulling van je werkzame leven.

Uiteraard dien je te voldoen aan bepaalde eigenschappen en vaardigheden en vindt onze selectie plaats op basis van deze criteria. Zie het profiel van een goede rijinstructeur ▸

Het profiel van een goede rijinstructeur

Direct Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen met het waarmaken van uw nieuwe baan als rijinstructeur.

Of laat je gegevens achter